help?

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

04/05/2014 | 19:17 | מאת: עדי

שלום, לאחרונה אני מתמודדת עם דברים רבים 2 פרידות האחת היא אובדן אב והשניה סיום קשר זוגי. אני אומנם עובדת ויוצאת אבל לא נהנית כפי שהייתי רוצה. לא יודעת איך לקדם את עצמי ולא רואה שמחה ומוטיבציה בחיי. מעדיפה לישון. מבולבלת לגבי העתיד ומרגישה שמאוחר לי לקראת השלושים. סובלת מדימוי עצמי נמוך והלקאה עצמית ופזילה קשה לשדא השכן תוך הרגשה של הפסד מולו. אני מרגישה שאיני מסוגלת להגשים חלומות ולרגע לא בטוחה מה הם. הייתי רוצה לדעת איך לשאול את עצמי את השאלות הנכונות. אני חיה בהרגשה של בדידות ובפחד גדול מהעתיד.

היי עדי, ראשית, מצטער לשמוע שחווית בתקופה האחרונה שתי פרידות קשות. אני חושש, לפי מה שאת מספרת, שאת סובלת מדיכאון קל ושווה ללכת עם תחושותייך לרופא המשפחה כדי לברר את העניין. בלי קשר, אני ממליץ לך באמת לברר עם עצמך כמה דברים: מה את רוצה להשיג בחיים? לאן להגיע? בכל התחומים כמובן - קריירה, זוגיות, משפחה וכו'. מה יכול לקדם אותך ולגרום לך לתחושת משמעות? מה את מוכנה לעשות כדי להגשים את מבוקשך? אם את מצליחלה להתמודד עם העניין לבד - מצוין. אם את רוצה לענות לשאלות בפורום ושנתייחס, גם אופציה. אם את מתקשה - ממליץ לך לקחת מאמן שיסייע לך למצוא את דרכך בצורה מקצועית. בהצלחה! יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי