דלקת חוזרת.

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

30/05/2007 | 07:15 | מאת: רותי

לפני כ-3 שנים התחלתי להתלונן על דלקת מהנרתיק המלווה בריח רע והפרשה. טופלתי בג'ל לנרתיק במשך מספר ימים ולאחר כשבוע מהפסקת הטיפול הדלקת חזרה.בבדיקת פאפ(שעשיתי לאחר הטיפול) הדלקת הופיעה בממצאים. הפעם,ניתן לי טיפול בכדורי אנטיביוטיקה ובמקביל גם לבעלי. כשבועיים מתום הטיפול שוב הדלקת חזרה ובבדיקת פאפ נמצאו תאים בלתי תקינים. נשלחתי לקולפוסקפיה ושם שוב הובחנה הדלקת. קבלתי טיפול אנטיביוטי נוסף(וגם בעלי). עכשיו עשיתי בדיקת פאפ והתשובה היא ASCUS רופאת הנשים שלחה אותי שוב לקולפוסקופיה כשהיא חושדת שזו שוב הדלקת העיקשת. בינתיים חלפו כבר 3 שנים ואני עדיין עם הדלקת והיא מופיעה בכל בדיקת פאפ. מה עושים? איך מתפטרים מהדלקת הזו שלא מרפה למרות הרבה מאד אנטיביוטיקה? תודה על התייחסותך.

קיימת אפשרות של טפול קצר בלייזר לצוואר הרחם. יש לו 80% הצלחה במקרה כפי שאת מתארת

מנהל פורום צוואר הרחם