קוניזציה בהרדמה מקומית

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

22/04/2007 | 13:17 | מאת: רוית

אני צריכה לעבור קוניזציהLLETZ+ECC ( מסיבת תוצאה בביופסיה CIN-2) בהרדמה מקומית שאלתי האם מצב שבו אני ערה ועלולה לזוז בזמן הקוניזציהעלול לפגוע ביעילות הניתוח או אם פתאום אשתעל או ארצה להתגרד בחלק גופי העליון ?כמה זמן אורך כל הסיפור ?האם ארגיש כאבים בהרדמה מקומית ארגיש שמחטטים וחותכים לי? האם זו ההרדמה המומלצת?אני מודבה לך על סבלנותך אני קצת חוששת ואשמח לדעתך ובהצלחה בפורום החדש.

שלום לרוית, תזוזות בפלג הגוף העליון בד"כ לא יפגעו באיכות הפעולה. הרדמה מקומית היא המועדפת בפעולה קצרה זו האורכת 5-10 דקות. לאחר ההרדמה תרגישי תחושת לחץ בבטן תחתונה, אך לא כאב. בהרדמה עצמה מרגישים דקירה. יש נשים שלא מרגישות דבר בשל תכונותיו של צוואר הרחם.

מנהל פורום צוואר הרחם