hpv

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

16/05/2007 | 21:02 | מאת: דודו

חברתי עשתה בדיקת HPV ונראה שהבדיקה חיובית והיא צריכה לעבור טיפול. לפני כחודשיים הופיעה לי מעין יבלת בלשון. אני אמור לעבור ביופסיה בעוד מספר ימים. האם זו יכולה להיות הדבקות ב HPV כתוצאה ממין אורלי? ואם כן מה הסכנות? האם אני יכול לחלות בסרטן? נא תשובתכם המהירה. אני מאוד מודאג.

יבלות באבר המין נגרמות בד"כ ע"י זנים של וירוס ה- HPV שאינם מסרטנים. כמובן שעליך לעבור ביופסיה ע"מ לקבוע אבחנה מדויקת של הנגע בלשון.

מנהל פורום צוואר הרחם