בדיקת פאפ

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

16/05/2007 | 09:58 | מאת: שרית

אני חצי שנה אחרי לידה, מניקה ונוטלת גלולות - סרזט. אף פעם לא היה לי מחזור מסודר, מאז הלידה יש לי דימומים חלשים לא סדירים, למרות הכדורים. הרופא עשה לי בדיקת פאפ והתוצאות היו לא ברורות. הוא אמר שיש צורך לחזור על הבדיקה לאחר 3 חודשים אלא א"כ אדמם. הוא דיבר ע"כ שאם יש שינוי תאים - יש סיכוי לסרטן. כיום אני מדממת- מה הסיכויים? האם עלי לעשות שוב פאפ? האם יש סיבה לחשוש?

האם תוכלי לברר את התשובה המדויקת של הפאפ? הדימום שאת מציינת, יתכן ומקורו בסראזט ואולי הוא ממקור צווארי. יש גם אפשרויות אבחנתיות נוספות. לכן, כדאי להיבדק בדיקה גניקולוגית בכלל וקולפוסקופיה בפרט.

16/05/2007 | 21:50 | מאת: שרית

התוצאות היו לא ברורות,לדברי הרופא

מנהל פורום צוואר הרחם