התקצרות צוואר הרחם ואובדן הריון

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

07/02/2016 | 12:17 | מאת: רותי

שלום, בת 27, עברתי הריון ראשון עם גרידה בשבוע 10 (עובר ללא דופק) ולאחרונה גם הפסקת הריון ולידה בשבוע 23 משום שצוואר הרחם התקצר והייתה פתיחה של 2.5 ס"מ עברתי הליך תפר צווארי שלא החזיק מעמד ולבסוף הגוף החל בלידה ולכן הוחלט על הפסקת ההריון (משום שהעובר היה בשבוע כל כך צעיר וסיכויי ההישרדות נמוכים) אני מעוניינת לעבור בירור מקיף הלאה - למי כדאי לפנות ואילו בדיקות כדאי לבצע? תודה

צלום רחם או סונר להערכת מידת פתיחות צוואר הרחם. דרך רופא נשים. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038 פקס: 036704158

מנהל פורום צוואר הרחם