גוש בנרתיק

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

11/05/2007 | 23:26 | מאת: מיטל

אני בת 17 ובגיל 15 כבר גליתי מעין בליטה בחלק הפנימי של הנרתיק, היא מעין גוש כזה שמשנה את הצורה שלו לפעמים ולאחרונה היא גדלה וכמובן שגרמה גם לדאגה די רצינית. האם זה נורמלי או מצריך בדיקה לעומק? דרך אגב נבדקתי פעמיים אצל גניקולוגית כשהבליטה הייתה קיימת והיא לא העירה עליה(לא שאלתי לגביה) תודה רבה ושבת שלום.

11/05/2007 | 23:27 | מאת: מיטל

הוא נמצא במרחק של כאצבע מפתח הנרתיק. והתחלתי לקיים יחסי מין בגיל 15

במרחק אצבע מפתח הנרתיק ממוקם צוואר הרחם. זהו כמובן, מימצא פזיולוגי נורמלי. בנוסף, אם נבדקת ע"י רופאת נשים שלא ציינה כל בעייה בבדיקתך, כנראה שאכן מדובר במימצא פיזיולוגי. לתשובה מדויקת, עלייך להיבדק.

מנהל פורום צוואר הרחם