בדיקת פאפס

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

27/11/2007 | 20:49 | מאת: טל

קיבלתי את תוצאות בדיקת פאפס. אשמח לדעת מהן אומרות ומה עלי לעשות. אבחנה קלינית: symptoms AND data: vaginal discharge. . Contraception:oral contraceptive Appearance of Cer. Vag. Vul: normal Cervix. מיקרוסקופי: Quality of Smear: less than optimal. cytology report: negative for intra Epith. Lesion OR malignancy. Squamouse Metaplasia . severe inflammatory recommendations: routine follow up inflammation cells thick areas הערות לדגימה: Drying artifacts partially obscured by.. בתודה מראש טל

בסה"כ זהו פאפ תקין עם מרכיב של דלקת. כדאי לטפל בדלקת ולחזור על הפאפ לאחר טפול.

28/11/2007 | 10:11 | מאת: טל

הייתי אצל הגיניקולוג בעקבות מיחושים ותחושת עקצוץ באיבר המין. הוא ביצע בדיקה גניקולוגית ואמר שאין כל הפרשה, הוא אף בדק באולטראסאונד ואמר שהכל נראה תקין.הוא גם ראה את תוצאות הפאפס. בפעם הראשונה שהגעתי אליו (בטרם קבלת תוצאות הפאפס) נתבקשתי למרוח במשך 3 ימים (פעמיים ביום) טבעדרם. הטיפול לא כ"כ הועיל. בפעם השניה הוא נתן רצפט לבקטרובן. ברצוני לדעת האם לדעתך הטיפול שניתן לי מספק? איזה טיפול מומלץ במקרה זה? בתודה מראש טל

מנהל פורום צוואר הרחם