טיפול בחנקן נוזלי

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

10/11/2013 | 02:31 | מאת: עדי

שלום.אני כשנתיים וחתי אחרי לידה.ומאז מתלוננת על מעט דימום (מס' טיפות)וכאבים לאחר יחסים.2 הבדיקות פאפ והביופסיה שעשיתי יצאו תקינות בתקופה זו.בנוסף עשו לי את הבדיקה עם קלוסוקופיה..והכל תקין.אך עדיין מתלוננת.הרופא המליץ על אבחון נוסף ובמידת הצורך טיפול בחנקן נוזלי שייצור רקמה חדשה ברחם.האם לא מסוכן.רוצה הריון נוסף בקרוב.כמה זמן אחרי התהליך ניתן לנסות שוב להכנס להריון? קראתי כתבה שהטיפול בחנקן לא מזיק לרחם אך עלול לעשות צלקות לאיברים אחרים.חוששת.אודה מאוד על עצה ומענה לשאלותיי.

ניתן לטפול גם בלייזר /דיאטרמיה. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 03-6702038,9 פקס: 03-6704158

מנהל פורום צוואר הרחם