טיפול לדלקת בצוואר הרחם

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

04/11/2007 | 23:52 | מאת: ח

לפני כחצי שנה פניתי לרופא נשים מאחר שהיו לי הפרשות מהנרתיק. קיבלתי טיפול באגיסטן (3 נרות) שלא פתר את הבעיה לגמרי. הגעתי שוב לרופא וקיבלתי טיפול באגיסטן (3 נרות) ובכדורים שניכר שעזרו. בהמשך ביצעתי בדיקת פאפס-תקינה. כמו כן, ביצעתי קולוסקופיה - התוצאה על פי הרופא שלי הינה שיש לי דלקת בצוואר הרחם. קיבלתי טיפול באגיסטן (נר אחד) וב-3 נרות דלאצין (במשך 3 חודשים לאחר מחזור), בביקורת נוספת טען הרופא שהדלקת לא עברה לגמרי ונתן לי טיפול באגיסטן (נר אחד) ו-5 נרות זידובאל למשך 3 חודשים. בינתיים ביצעתי רק טיפול אחד ואני חוששת שמדובר ביותר מדי החדרה של נרות לנרתיק. כמו כן, אני חוששת משינוי לרעה בריח מהנרתיק. במשך כחצי שנה כל חודש אני מחדירה לנרתיק תרופות שונות. מה דעתך ? האם הטיפול שניתן לי הינו סביר?

05/11/2007 | 11:14 | מאת: ח

שלוםם, שכחתי לציין כי אני בת 35 - בריאות תקינה, מקיימת יחסי מין לעיתים רחוקות.

קשה מאוד לחוות דעה במקרה כמו שלך, בלי לבדוק אותך. ניתן רק לומר שקבלת טפול כנגד הגורמים הכי שכיחים לדלקות בצוואר הרחם.

מנהל פורום צוואר הרחם