שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

05/05/2007 | 22:14 | מאת: מלי

דר עדה גרובר שלום. תודה רבה על התשובה המהירה. ובכל זאת לא ענית על שאלתי מה יכול להיות מקור השלפוחיות בצוואר הרחם ממה זה נובע. שאלתי את הרופא והוא טען שזה מצב שכיח לי זה לא בדיוק היה ברור. ידוע על יבלות פפילומה ועוד , זה לא במקרה שלי תאמיני לי ששאלתי כמה וכמה פעמים והוא אומר חד משמעי שזה לא יבלות הפפילומה . לכן אני הייתי רוצה את דעתך בעניין מה זה יכול להיות שלפוחיות הללו,אני כל כך מודאגת פוחדת שלא ימצא ממצא חמור יותר בעתיד לכן האם אני או לפי דעתך יתעקש לעשות ביופסיה? שוב תודה רבה רבה מחכה לתשובה.

כפי שכבר עניתי לך: אין תחליף לבדיקה! לאחריה, ניתן לאבחן ולטפל בהתאם.

מנהל פורום צוואר הרחם