ריח לא נעים לאחר יחסי מין

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

05/05/2007 | 18:55 | מאת: לני

שלום. רציתי לשאול מה ניתן לעשות במקרה כמו שלי . לאחר קיום יחסי מין , לאחר שבעלי גומר בנרתיק קיים ריח מאוד לא נעים , הריח נמשך גם למחרת וגם בעלי מתלונן עליו . גם אם מתרחצים מיד . האם זו בעיה אצל אצלו , מה הבעיה ומה ניתן לעשות . תודה

ריח רע בד"כ מעיד על נוכחות חידק מסוים. עלייך להיבדק ולקבל טפול בהתאם.

15/09/2012 | 01:32 | מאת: ורד

אחרי יחסי מין יצא ריח לא נעים ממני אחרי מקלחת נעלם הריח האם זה חידק או שזה מקרה טבעי

15/09/2012 | 01:32 | מאת: ורד

אחרי יחסי מין יצא ריח לא נעים ממני אחרי מקלחת נעלם הריח האם זה חידק או שזה מקרה טבעי

מנהל פורום צוואר הרחם