דם מהנרתיק

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

14/09/2007 | 11:12 | מאת: בטי

לפני כשבוע וחצי נגמר לי המחזור , ואתמול גילתי שיוצאים לי הפרשות עם דם ועם ריח ממש לא נעים , זה לא הגיוני שזה מחזור כי רק נגמר לא מזמן אז מזה יכול להיות פטרייה או משהו כזה ? האם זה מסוכן? תעזרו לי אני ממש מדאגת.

על סמך תאורך, סביר שיש לך דלקת. גשי לרופאך לאבחון וטפול קצר. החלמה מאלה צפויה לך לאחר זמן קצר.

19/09/2007 | 12:48 | מאת: דוד

שלום אני וחברתי עדיין לא שוכבים במהלך אחד האקטים ביננו החדרתי את הצבעותיי לתוך נרתיקה להפתעתי גיליתי כי ידי היו עם דם רציתי לדעת מה הן האפשריות לדימום זה (מחזור לא אפשרי מבחינת התאריך) תודה מראש דוד

מנהל פורום צוואר הרחם