נרתיק\צוואר רחם צר

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

31/10/2011 | 20:53 | מאת: draiad

בשנים האחרונות נאמר לי ע"י שני גניקולוגיה (אחד מהם - פרופ' כארפ, מומחה להפלות חוזרות) כי אני צרה באזור התחתון. האבחנה נעשתה לאחר בדיקה גניקולוגית וצפיה בצילום רחם. אני כרגע בשבוע 23 להריוני ופתאום התחלתי לחשוש לגבי משמעות אותה אבחנה. האם זה מצריך ניתוח קיסרי אלקטיבי? האם סביר להניח שלידה וגינלית טבעית תכאב לי יותר מנשים שאינן צרות? אשמח למידע לגבי השלכות. תודה.

מונחים של אגן צר הם יחסיים לעובר. כך שיש להמתין בסבלנות להריון . כאב בלידה מטופל ביעילות ע"י משככי כאב.

מנהל פורום צוואר הרחם