דלקת פטריה וזיהום בנרתיק

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

25/07/2007 | 17:36 | מאת: אור

שלום שנים שאני סובלנת מפטריות וזיהום בנרתיק כול טיפול שאני לוקחת עוזר לחודש מקסימום ושוב חוזר לי הפטריה לאחרונה ביקרתי אצל רופא נשים והוא אמר לי שיש לי זיהום . וגם הוא בדק לי את רמת החןמציות והוא אמר לי שהיא גבוהה מה זה אומר ?(קיבלתי טיפול של נרות אטביוטיקה +כדור שלוקחים אחרי שבוע ) השאלה אם זה יעזו ר לי ? והאם יש טיפול שיעזור לי לגמור עם הבעיה הזאת אחת הוא לתמיד

על שאלתך קשה לענות מבלי לבדוק אותך. אם סבלך נמשך שנים, נסי גם רפואה אלטרנטיבית. לעתים, יש תועלת מרובה בכך.

מנהל פורום צוואר הרחם