טיפול הורמונלי

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

27/04/2007 | 16:30 | מאת: לי

לדר גרובר שלום אני בת 55.לפני כשנה עקב תלונה על גרוי באזור הפות, ובדיקות שונות כמו פאפ וקולפוסקופיה תקינות,קבע הרופא שבגלל שינויים הורמונליים כתוצאה האל וסת אין ביכולתו של צוואר הרחם להתמודד עם זיהומים שונים ורשם לי טיפול ב OVESTIN CREAM פעמיים בשבוע, ואכן אני מרגישה הפחתה בגרוי. הבעיה שלי היא שיש ימים בין טיפול לטיפול בהם נודף ריח ממש לא נעים מהאזור ולעיתים גרוי.האם יש טיפולים אחרים לטיפול אותו אני מקבלת כיום שיפתרו הבעיה,או בדיקות נוספות שכדאי שאעבור כדי למצא פתרון מועדף. בתודה מראש

שלום ללי, גרוי בפות יתכן ומקורו ביובש מישני לשנויים הורמונלים המאפיינים את גילך. במקרה זה אובסטין יעזור. הפרשה בעלת ריח רע, יכולה להעיד על דלקת, והטפול - שונה. עלייך להיבדק לשם כך.

מנהל פורום צוואר הרחם