צוואר הרחם

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

23/06/2007 | 11:22 | מאת: אביבית

ברצוני לדבר עם נישים שחולו בסרטן צוואר הרחם לדעת אחזה טיפול הם קיבלו הענין חשוב ודחוף

23/06/2007 | 17:00 | מאת: מירי

אביבית שלום לך! שמי מירי וגם לצערי הרב אני עברתי את הגיהנום הזה שנקרא סרטן. עברתי ניתוח מאוד גדול הוצאת רחם שחלות חצוצרות ושליש עליון נרתיק +בלוטות לימפה + הקרנות. מה את רוצה בדיוק לדעת תשאלי כל שאלה שאת מעוניינת בה ואכתוב לך ברצון ואם אני אוכל לעזור לך בשמחה.את לא כתבת מה מצבך איך גילו לך את הסרטן האם לא היית בבדיקות קודם בת כמה את מיהכן את מתי את אמורה לעבור ניתוח היכן באיזה בית חולים. מה אמרו לך איזה סדר ניתוח את עומדת לעבור? מחכה לתשובתך. אני פה לעזור לך.תהיי חזקה .

מנהל פורום צוואר הרחם