יבלות................

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

02/04/2024 | 13:03 | מאת: ג

שלום, יש לי מספר יבלות בפות הרבה שנים, השאלה שלי אם זה פפילומה? יבלת חייבת להיות פפילומה? אין להן צורת כרובית כמו בתמונות של יבלות פיפולומה, עשיתי פאפ ויצא תקין, פאפ בודק אם יש פיפולומה? קראתי שיבלות פיפלומה מגרדות או צורבות לי לא מגרד ולא צורב. האם ניתן לצרוב עם חנקן יבלות בפות? רופא עור צורב בפות או גניקולוג? האם יבלת היא מדבקת או שלא בהכרח? מהם התסמינים של יבלת פפילומה? תודה

- יש לבדוק על מנת לאבחן - פאפ בודק נוכחות של פפילומה - כן, ניתן לצרוב - ניתן לצרוב. רופא עור עושה זאת וגם גניקולוג. - יבלת זו מחלה מידבקת - התסמינים הם: יבלות, גרד, צריבה ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

02/04/2024 | 16:30 | מאת: ג

תודה כתבת שיש לבדוק על מנת לאבחן, וכתבתי שהפאפ שלי תקין, אז אם עשיתי פאפ והוא תקין זה בעצם 100 אחוז שאין לי? כתבתי גם שאין לי גרד וצריבה, איך עוד ניתן לבדוק?

מנהל פורום צוואר הרחם