תוצאות ביופסיה וטיפולי ivf

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

27/03/2024 | 09:21 | מאת: אלמונית

שלום אני במעקב עקב hpv hr others פעמיים הקולפוסקופיה הייתה תקינה עם ציטולוגיה תקינה. היום הגעתי לבדיקה נוספת לאחר שנה מהבדיקה האחרונה והפעם בבדיקה הרופא אמר שיש אזורים שנראים דלקתיים ורשם קולפוסקופיה מספקת AWE עדין עם מוזאיקה עדינה בין שעות 7-11 שלא נצבע בגולול. קולפוסקופיה עם ממצאים שיכולים להתאים למטפלזיה/דיספלזיה קלה. נלקחו ביופסיות. אני עוברת טיפולי פוריות ואמורה להחזיר עוברים בעוד כשבועיים, האם צריך להמתין לתוצאות הביופסיה או שניתן להחזיר עוברים כמתוכנן?

רצוי ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

30/03/2024 | 11:33 | מאת: אלמונית

אני לא מחוסנת לפפילומה, האם בשלב זה כדאי להתחסן? במידה ואני דוחה את ההחזרה עד אחרי תשובת הביופסייה האם כדאי להתחסן בינתיים?

מנהל פורום צוואר הרחם