שאלה נוספת לגבי קונדילומה

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

22/03/2024 | 23:58 | מאת: אביחי

גילו לי קונדילומה בפין וטופל במחט וגם בלייזר והתחסנתי. הייתי אצל 3 רופאים שונים לוודא שאני נקי ואמרו לי שאם אין לי יבלות אני לא מדבק. עד כמה זה נכון ? קראתי שאפשר להדבק גם ללא תסמינים הנראים בעין/זכוכית מגדלת. האם כל מקרה לגופו או שזאת פשוט אמירה ליתר ביטחון ? האם קבלת מין אוראלי לא מוגן הוא פחות מסוכן לצד הנותן ממין רגיל במידה ואני טופלתי? תודה רבה רבה

ההדבקה היא במגע, בכל סוג מגע, בין של נגעים נראים או מיקרוסקופיים. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

ההדבקה היא במגע, מכל סוג, בין של נגעים נראים או מיקרוסקופיים. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם