שאלה לגבי קונדילומה עזרה

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

22/03/2024 | 23:56 | מאת: אביחי

שלום רב אומנם אני גבר ואולי זה שונה אבל מהניסיון שלך ... בטווח הארוך כל כמה זמן קונדילומה חוזרת? ומה הסיכוי שאולי לא תחזור ואם יש נס כזה שהגוף יצליח מתישהו לנצח את זה שאלה נוספת התחסנתי בגרדסיל 9. לכמה זמן החיסון מחזיק ? האם כדאי להתחסן שוב למשל עוד 10 שנים לקבל בוסט תודה רבה

- בד"כ הנגעים יופיעו בשנתיים הראשונות לאחר ההדבקה ואח"כ, באין הדבקה חוזרת, ההישנויות נדירות. - החיסון הוא life long ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם