בדיקות - המשך בתגןבה

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

19/03/2024 | 02:02 | מאת: נעם

היי ד״ר לאחר קולפוסקופיה לא תקינה עשיתי ביופסיה יצאה תקינה להבנתי מהרופא Cervical conization : Transformation zone mucosa showing high-grade SIL / CIN 2. Margins are free. 2. ECC: Fragments of endocervical mucosa without dysplasia. אני שמחה מאוד שהתוצאות חיוביות אך זה עדיין לא פותר את הבעיה שלי- כבר תקופה סובלת מכאבים ברחם ובגב התחתון. לפני כחצי שנה החל דימום בלי קשר למחזור מדי פעם הרופא שלי טוען שזה פשוט משהו שקורה אבל זה נשמע לי קצת מוזר תודה

19/03/2024 | 02:06 | מאת: נעם

חוששת לגלות משהו בהמשך ושיהיה מאוחר אני חושבת לבקש בדיקה לגילוי סרטן השחלות (מרקרים). יש דברים נוספים שכדאי לבדוק לדעתך?

תוצאת הביןפסיה מעידה על cin2 וזה כמובן מצריך מעקב. הכאבים והדימום שציינת בהמשך, מחייבים בדיקה וברור. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

19/03/2024 | 10:51 | מאת: נעם

היי ד״ר תודה על התשובה אני אחרי כמה אולטרסאונדים ובדיקות אצל גניקולוג הוא לא מוצא סיבה חוץ מלבדוק עם רופא אחר מה עוד אפשר לעשות?

מנהל פורום צוואר הרחם