קולפוסקופיה לא תקינה

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

18/03/2024 | 18:53 | מאת: אלמונית

שלום אני במעקב עקב hpv hr others פעמיים הקולפוסקופיה הייתה תקינה עם ציטולוגיה תקינה. היום הגעתי לבדיקה נוספת לאחר שנה מהבדיקה האחרונה והפעם בבדיקה הרופא אמר שיש אזורים שנראים דלקתיים ורשם קולפוסקופיה מספקת AWE עדין עם מוזאיקה עדינה בין שעות 7-11 שלא נצבע בגולול. קולפוסקופיה עם ממצאים שיכולים להתאים למטפלזיה/דיספלזיה קלה. נלקחו ביופסיות. לא ממש הבנתי מה זה אומר בדיוק

המשמעות היא שיש שינויים בצוואר הרחם ותוצאת הביופסיה תוכל לומר מהם בדיוק השינויים האלו. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם