הדבקה בפפילומה דרך …

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

15/03/2024 | 11:31 | מאת: תמר

שלום רב קראתי שניתן להידבק בפפילומה דרך הידיים לאיבר מין בעלי ביקר אצל רופא העור לבדיקה כללית . במהלך הבדיקה בעלי ביקש מהרופא לבדוק אם ישנן יבלות בפין הרופא היה ללא כפפה והעביר אצבע ממש לשנייה על עור בפין שהיה נראה לו חשוד אבל בסוף זה היה תקין. במגע כזה של רופא עור שכל היום מתעסק עם יבלות (אולי נגע ביבלות של מטופלים אחרים לפני) אפשרי שבעלי נדבק ממגע האצבע של הרופא?

15/03/2024 | 11:33 | מאת: תמר

מציינת שהרופא אמר שהכל אצל בעלי תקין ואין יבלות. רק חוששת שהוא נדבק בגלל מגע האצבע

את זה צריך לברר עם הרופא הבודק בעצמו. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

16/03/2024 | 12:05 | מאת: תמר

שלום אבל כיצד אוכל לברר שאלה כזאת מולו אצטרך תור במיוחד אני רק מנסה להבין את הסיכויים מהסיטואציה אם הרופא העביר את האצבע לשנייה אחת למטרת בדיקה ללא כפפה באיזור על עור הפין אם זה נחשב לסיטואציה שאפשר להידבק בה בפפילומה?

מנהל פורום צוואר הרחם