בדיקת פאפ וHPV לא תקינה

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

14/03/2024 | 14:31 | מאת: מרים

שלום, התקבלה בדיקת פאפ LSIL ו- HPV 45. האם זה מעיד על סרטן? מה זה אומר? הופנתי בשיחת טלפון לקולפוסקופיה בלי שום פרטים מעבר. החיפוש בגוגל מלחיץ. אשמח להסבר כמה שניתן

14/03/2024 | 14:33 | מאת: מרים

מוסיפה עוד פרטים - בת 35, בדיקות קודמות תקינות. לידה טבעית אחת לפני 6 שנים, לא מעשנת, לא שותה, בריאה בדר״כ.

זה אומר שנחשפת לוירוס הפפילומה ולצורך המשך ברור, דרושה קולפוסקופיה. לא מדובר בסרטן. לאחר הקולפוסקופיה נדע מה מידת השפעתו של נוירוס על צוואר הרחם שלך. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם