קוניזציה בהריון שבןע 5

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

12/03/2024 | 19:38 | מאת: חן

שלום ד"ר אני בקרוב בת 31 , קבוע לי תור לקוניזציה של צוואר הרחם בשבוע הבא עקב hpv positive 31 Cintec positive בוצעה ביופסיה ונקבע תור לקוניזציה עקב cin 2-3 מצאוור הרחם. גיליתי שאני בהריון בשבוע 5. הרופאה שלי ד"ר סבטלנה שץ אומרת שאני חייבת לבצע קוניזציה גם בהריון. לאחר שיחה עם הרופאה בקפלן שאמורה לבצע לי את הפעולה בשבוע הבא נמסר לה שאני בהריון והיא מסרבת לבצע לי את הפעולה עקב ההריון. אשמח לייעוץ שלך ד"ר מה עלי לעשות? האם לבצע את הקוניזציה בכל מחיר גם במחיר הנורא מכל הפלה עקב הפעולה? או לחכות לאחר הלידה? אין לי מושג כמה זמן הוירוס קיים אצלי בגוף גיליתי את הוירוס בתאריך 7.1.24 אודה לייעוץ שלך ד"ר מה לעשות??? יש סיכון לחכות עד אחרי הלידה? האם הפעולה מתבצעת בהריון? סיכון גבוה להפלה עקב הפעולה? תודה ד"ר

לא ממליצה ב-cin3 לטפל רק לאחר הלידה. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

14/03/2024 | 10:33 | מאת: חן

ד"ר אשמח להסבר לתשובתך. את לא ממליצה לחכות עם זה עד לאחר הלידה? או שאת לא ממליצה לטפל ולבצע קוניזציה בזמן הריון?

מנהל פורום צוואר הרחם