הסבר לתוצאות ביופסיה

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

06/03/2024 | 17:01 | מאת: אורלי

שלום ד"ר בת 50 זה התוצאות שהתקבלו מקוניזציה אני מאוד מוטרדת מה אומרות התוצאות תודה רבה . Cervix, cone biopsy: - Adenocarcinoma in situ, HPV-associated. - Endocervical margins involved. - Exocervical margin free. - High-grade squamous intraepithelial lesion (HSIL). CIN2. - Endocervical glands involved. - Endocervical margin involved. - Exocerical margin free 2. Cervix, cone biopsy: - Adenocarcinoma in situ, HPV-associated. - Surgical margin involved. Snomed: T - 83000 , M - 74008,74007

עברת קוניזציה בצוואר הרחם בשל מחלה בצוואר. המחלה הוסרה ברובה הגדול אך נותרה שארית. זקוקה להמשך טפול. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

07/03/2024 | 06:07 | מאת: אורלי

ד"ר תודה רבה האם הטיפול המשך מחייב ניתוח נוסף? האם יש אלטרנטיבה לטיפול שלא כרוכה בניתוח

נחשב לסוג של ביופסיה שמטרתה להסיר את השוליים הנגועים

מנהל פורום צוואר הרחם