עזרה בבקשה................

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

26/02/2024 | 17:10 | מאת: ד

שלום בת 50 בריאה, רזה ולא מעשנת, מחזור הולך ונגמר. בימים האחרונים מתקשה להרדם וכשנרדמת מתעוררת, נרדמת ושוב מתעוררת, כמעט ולא ישנה. אני מבינה שזה אחד הסימנים של גיל המעבר אבל לא מעוניינת לקחת הורמונים משום שעברתי 6 טיפולי פוריות עם כמות מרובה של הורמונים משום שהם נעשו בגיל מבוגר יחסית. מה ניתן לעשות בכדי לישון לילה שלם? וכמה זמן לוקחת התקופה הזו של חוסר שינה? ממש קשה לי לתפקד במהלך היום תודה

- לקחת כדורי שינה - משך הסימפטומים משתנה מאישה לאישה ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם