וירוס פפילומה עובר דרך בד/ תחתונים

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

20/02/2024 | 19:35 | מאת: לולה

אני אחרי סרטן צוואר הרחם. אחרי שנה הייתי חיובית לוירוס פפילומה 16 ועברתי ניתוח כריתת רחם רדיקאלי שחלות ונרתיק עליון. שנה לא קיימתי יחסי מין בכלל אתמול לראשונה. הייתי עם תחתון בד דק והתחכחתי על איבר בן זוגי שברור שגם לו יש וירוס פפילומה 16 כי הוא היה הבן זוג יחיד שלי ב15 שנים אחרי שעברתי ניתוח כריתת רחם בדקו לי פאפ ולא היה לי בכלל היה שלילי ועכשיו קראתי שאפשר להדבק בפפילומה דם דרך התחתון אז זה אומר שעכשיו אני שוב חיובית לוירוס פפילומה 16 ומי יודע מה עוד. והאם זה מדביק את הפות / נרתיק / שפתיים של הפות ואני שוב בסכנה בבקשה תענו לי את האמת אני בחרדות ומפחדת והאם האיבר היה לי על הבטן/ חזה גם שם יש וירוס 16 וזה מסכן אותי בבקשה תענו לי לי מהר

ההדבקה היא במגע עור לעור. ממליצה על מעקב שבכל מקרה את צריכה לעשות. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם