יחסי מין עם קונדום- קונדילומה פפילומה עגבת

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

16/02/2024 | 23:49 | מאת: עלמה

קיימתי יחסים מין מוגנים עם קונדום. רק ואגינליים. מה הסיכוי שנדבקתי ממנו באיזשהו מחלת מין? האם עגבת או קונדילומה או פפילומה יכולה לעבור אליי אחרי שבועיים למרות הקונדום? אני אחרי שבועיים מהמקרה וקצת מעקצץ לי מגרד לי. האם יכולים להופיע לי קונדילומה או פפילומות כבר אחרי שבועיים או שמרבית הסיכויים שאני רואה בלוטות חלב /שומן ושזה תמיד היה ? האם זה נפוץ שפצעי עגבת או קונדילומה צצים אחרי שבועיים ממגע מוגן? אני ממש בחרדה

קונדום הוא אמצעי טוב למניעת הדבקה במחלות מין. מעבר לכך, ממליצה לך להיבדק. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם