קרע בפרוניקס

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

16/02/2024 | 06:53 | מאת: שיר

שלום ד'ר, לפני מס' שנתיים ניתוח לשאיבת ביציות. בסיכום צוין: לאחר דיקור, דמם מתמשך נצפה קרע בפורניקס משעה 3 עד 8 נתפר עם ויקריל 2-0 רפיד. דימום 85Cc. האם בבדיקת קולפוסקופיה אפשר לראות מאפייני צלקת בפרוניקס אחורי ? והאם קיים נזק שאיני מודעת אליו? תודה מראש.

הארוע התרחש לפני שנים והסתיים. אלמלא כך, היו מבקשים ממך להישאר במעקב. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם