דליפות שתן לאחר קוניזציה

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

08/02/2024 | 23:27 | מאת: ענת

שלום, לפני יומיים עברתי הליך קוניזציה ולאחר מכן כבר התחלתי להרגיש דליפות שתן שעדיין ממשיכות. אין דימום או כאבים. שאלתי האם זאת תופעת לוואי מוכרת ? אם כן, האם זה אמור לחלוף בתקופת החלמת הרחם? האם יתכן ששלפוחית השתן נפגעה תוך כדי הפרוצדורה?

לא שכיח. ממליצה לבצע תרבית שתן. באם תקינה והתופעה נמשכת, יש לפנות לרופא המטפל. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

10/02/2024 | 06:47 | מאת: ענת

תודה. חששתי שהמקרה אינו שכיח. לגבי תרבית שתן, אין שום סימפטום שיכול להצביע על זיהום. אקבע תור לרופא המטפל

מנהל פורום צוואר הרחם