CA125 גבוה יצא לי פעמיים גבוה בהפרש של חודש

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

14/01/2024 | 14:09 | מאת: שירלי

שלום רב, אני בת 43, ביצעתי פעמיים בדיקת CA125 (אני ביקשתי על דעת עצמי) אחד יצא 71 השני אחרי חודש 76 שלחו אותי לוופלסון לעשות אולטרסאונד. הרופא כתב נצפה רחם אדנומיוטי, גבולות ברורים וסדירים צוואר הרחם במראה תקין שחלות גודל ומרקם תקין רירית רחם סדירה ומעובה אקוגנית עם פס רירית סדיר, זרימה תקינה. מכילה ממצא אקוגני תואם CL גם לפי זרימה, חצוצרה בצמוד תקינה, נוזל צלול בצמוד לחצוצרה. מה לדעתך צריך לעשות? לעשות עוד בדיקות? אמר לי רק לבוא בעוד שבועיים לבצע שוב אולטרסאונד אצלו בגלל ממצא אקוגני.

מעקב. אין לבצע ca125 ללא אינדיקתיה רפואית. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם