בדיקת פאפ שיצאה לא תקינה עם וירוס

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

09/01/2024 | 11:43 | מאת: מירי מירי

עשיתי בדיקת פאפ לשני שנה ויצאה לא תקינה.הראה שיש וירוס.עשיתי את שלושת החיסונים ולאחר שנה בדיקת קולפוסקופיה שהראתה ממצאים לטרום... ביקשו שאעשה ביופסיה ולא הסכמתי כי פחדתי נורא. המליצו לי לנסות שלושה חודשים לעשות שינוי של תזונה אצל נטורופתית ואז לחזור על הבדיקות.. איך זה נשמע לך? אשמח ממש לשמוע!!! אני פשוט רועדת מפחד מתוצאה שלילית חס ושלום.

יש לציין מה היו המימצאים הקולפוסקופים ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

11/01/2024 | 13:05 | מאת: מירי מירי

׳בשעה 3-4 ממצא תואם קונדילומה/דיספלזיה מדממת למגע׳

מחייב ביופסיה

מנהל פורום צוואר הרחם