עדיין צריבה...............

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

02/01/2024 | 14:30 | מאת: ג

שלום, היתה לי דלקת בדרכי השתן ולאחר תרבית נתנו לי מונורול, אחרי מספר ימים שנרגעה הצריבה הרגשתי שוב צריבה ואז נתנו לי כבר זינאט פעמיים ביום ל5 ימים כל כדור 500 מ"ג. סיימתי את הטיפול ואז היה שבוע רגיעה מהצריבה ואז שוב חזר לצרוב אולי לא כמו בפעם הראשונה כשנתנו לי מונורול אבל עדיין יש, זה לא נמשך כל היום אלא פעם ביום במשך שעה פחות או יותר ואז אני לא מרגישה כלום ואז למחרת שוב חצי שעה - שעה צריבה ואז נעלם. מה זה יכול להיות? בת 49 בריאה, לא מעשנת מקבלת מחזור כל חודש בדיוק. לא חזרתי לקיים יחסים כבר מעל חודש. תודה

ממליצה לחזור על תרבית שתן ולטפל בהתאפ לתוצאות ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

04/01/2024 | 10:43 | מאת: ג

תודה ועוד שאלה ברשותך האם ייתכן מצב שבו חיידקים במערכת השתן שהיו לי בהתחלה יכולים עדיין לשרוד למרות טיפול של יום אחד במונרול ו5 ימים בזינאט? תודה

כן

מנהל פורום צוואר הרחם