בבקשה עזרה בפיענוח צילום רחם

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

20/12/2023 | 19:04 | מאת: אבישג

שלום, יש לי ילדה בת שנתיים ברוך ה׳ שילדתי אותה בקיסרי מכיוון שהייתה במצג עכוז לאחר כשנה של נקיטת אמצעי מניעה שהמליצו לי להיזהר לאחר הניתוח אנחנו מנסים במשך שנה להרות טבעי, נשלחתי לצילום רחם ולהלן התשובה: ממצאים: רחם במבנה תקין. מילוי הומוגני של חלל הרחם.משוך ימינה יש פגם מילוי בקרן שמאלית הדגמה של חצוצרה ימנית בלבד מעבר ופיזור ימין בלבד * רציתי לדעת מה כל זה אומר בעצם ? * האם אוכל להכנס להריון באופן טבעי? בברכה ותודה אבישג

על סמך תשובת צלום הרחם, אין מניעה שתהרי ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם