כאבים ממושכים באגן אחרי אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

07/12/2023 | 20:49 | מאת: אני

שלום עקב דקירות בבטן תחתונה מס' שבועות לאחר יחסים ביצעתי אולטרסאונד שיצא תקין ובדיקה גניקולוגית שהראתה חשד לדלקת באגן. קיבלתי אנטיביוטיקה ל 10 ימים דוקסילין+אוגמנטין פעמיים ביום. הכאבים פחתו משמעותית, אך כעת שבועיים לאחר סיום אנטיביוטיקה מופיעים כאבים מפושטים בכל חלל האגן - מרכז בטן תחתונה שמרגיש איזור הרחם, וצידי בטן תחתונה שמרגיש איזור החצוצרות. מה עליי לעשות כעת כשאני מרגישה שהכאבים לא חולפים במלואם לאחר אנטיביוטיקה?

לפנות לרופא מטפל/מוקד/מיון ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם