גרדסיל אחרי חשד לדלקת

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

02/12/2023 | 09:52 | מאת: מישהי

שלום סיום אוגמנטין+דוקסילין עקב חשד לדלקת/מחלת מין (לאחר יחסים, כאבים לא חולפים בבטן תחתונה, גם בזמן אורגזמה). שיפור ניכר אחרי אנטיביוטיקה, אך עדיין לפעמים דקירות קטנות וגם כאב באורגזמה חלש משהיה. בעוד ימים ספורים אמורה לקבל חיסון 2 גרדסיל. יש סיכון בקבלת זריקה אם עדיין יש דלקת או מחלת מין? כדאי לדחות את הזריקה עד תוצאות בדיקות? (בעוד שבועיים) תודה

אין צורך לדחות את החיסון ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם