קוניזציה או מעקב?...

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

26/11/2023 | 16:57 | מאת: רשנא

היי, נשאית של מזן 16 HPV כבר מעל לשנתיים. בבדיקת הביופסיה האחרונה התקבלו התוצאות הבאות: Squamous epithelium strips showing Koilocytosis Ki-67 immunostain is positive in the Basal Layer and the koilocytes. p16 immunostain is Positive in the Koilocytic containing epithelium area האם היית ממליצה על קוניזציה או להשאר רק במעקב מידי 4 חודשים?

לא ציינת את גילך. הוא חשוב לקבלת החלטה טיפולית. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 0367020387

27/11/2023 | 10:40 | מאת: רשנא

אני בת 44. תודה!

בגילך ממליצה על קוניזציה. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038⁸⁹

מנהל פורום צוואר הרחם