מחזור לאחר צריבת אקטרופיון

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

21/11/2023 | 18:02 | מאת: ליבת

שלום רב דוקטור, לאחר דימומים ממושכים,בבדיקת קולפוסקופיה נמצא אקטרופיון קטן,שנצרב על ידי מקל כזה. לא כל כך יודעת להגדיר את שמו. לםרוטוקול אציין,כי בדיקת פאפ,ביופסיה ו ecc תקין תודה לאל. מאז הצריבה עברו שבועיים וחצי. ומהווסת האחרונה עבר חודש. אציין כי הוסת שלי סדירה. האם יש קשר בין צריבת אקטרופיון לוסת? האם הצריבה מפסיקה את הוסת? אחרת אני לא יודעת למה עדיין לא קיבלתי וסת. לתשובתך אודה. בברכה, ליבת

- אין קשר בין צריבת אקטרופיון לווסת. - הצריבה היא בחלק הצוואר החיצוני והווסת מקורה בחלל הרחם. בעקרון, מצבים סטרסוגנים עלולים להשפיע על מחזור הווסת. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 0367020387

מנהל פורום צוואר הרחם