דימום שמופיע בזמן חדירה

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

17/09/2023 | 09:28 | מאת: א.

שלום רב, לפני כ8 שנים התחיל לי מדי פעם דימום בזמן חדירה לנרתיק, לאחר מכן הפסיק וחזר שוב לפני כשנתיים באופן קבוע , בכל פעם שיש חדירה אינטנסיבית לנרתיק (למעט בדיקה אצל רופא עם מכשיר). הוזמנתי לביופסיה לפני מס שנים והטיפול הופסק ולא נלקחה ביופסיה עקב כאבים בלתי נסבלים שחשתי ) כנראה שבוצע ללא הרדמה) ובנוסף גם טראומה שחזרה( אני נפגעתי מינית בעבר)- אך נאמר לי שיש לי פצע בצוואר הרחם. - בדיקות הפאפ שלי תקינות לאורך השנים אשמח לשמוע את דעתך, ואיך כדאי לטפל באופן נסבל פיזית ונפשית ולא להזניח? תודה. א.

יש לבצע קולפוסקופיה. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 0367020387

מנהל פורום צוואר הרחם