בדיקות לאחר דימומים

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

05/09/2023 | 22:38 | מאת: Irit

בת 54 , עדיין מקבלת ווסת , ישנם שני מיומות גדולות . היה דימום שנמשך 4 ימים כמו מחזור רגיל ביום ה19 למחזור שהתחיל כמה שעות לאחר קיום יחסי מין . בעבר זה לא קרה . בוצע בדיקת פאפ , יצאה תקינה , us ווגינלי תקין , מרקרים תקינים. עכשיו צריך להמתין חודש להיסטולוגיה . האם זה ששאר הבדיקות תקינות מעודד ? מאוד לחוצה עקב סיפורים משפחתיים מדרגה ראשונה

יש להשלים ברור עם בדיקת קולפוסקופיה. אין קשר בינה לבין שאר הבדיקות שציינת ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 0367020387

מנהל פורום צוואר הרחם