תוצאות בדיקת hpv חיובי High Risk

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

22/08/2023 | 03:49 | מאת: מיכל

שלום רב, ביצעתי בדיקת משטח צוואר הרחם עצמית בקופת החולים. בתוצאות נרשם: HPV SMEAR CERVIX- ROUTINE HPV DNA TEST POSITIVE- HIGH RISK לא ברור לי האם בוצעה גם בדיקת פאפ חוץ מה- HPV? והאם הפאפ תקין? האם לאור התוצאות יש צורך כבר כעת בביצוע קולפוסקופיה? כמו כן האם תיתכן הדבקה בוירוס הפפילומה מאסלה בשירותים ציבוריים?

זו תשובה של בדיקת HPV המדגימה זנים מקב. ה- high .risk יש צורך בבצוע קולפוסקופיה. - אין הדבקה בשרותים ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 0367020387

בוצעה בדיקת hpv. נמצאו זנים מקב. ה- high risk יש צורך לבצע קולפוסקופיה - אין הדבקה בשרותים. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 0367020387

מנהל פורום צוואר הרחם