דלקת ??

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

13/08/2023 | 15:56 | מאת: דניאל

שלום ד״ר . נמצאו אצלי תאי דלקת בצוואר הרחם בביופסיה הרופאה לקחה לי תרבית ומשטח ולא נמצא חיידק טפיל או פטרייה. פאפ תקין בנוסף אז אם הכל תקין על פני השטח מדוע יש מצב דלקתי?יש לציין שאיני סובלת מתסמינים כלשהם, האם תתכן דלקת בהעדר תסמינים?מוזר לי ממש תודה מקרב לב

זה מצב שכיח בצוואר הרחם מעצם היותו בסביבה חיידקית עשירה של הנרתיק. באם אסימפטומטית, אינו מצריך טפול. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 0367020387

מנהל פורום צוואר הרחם