כריתת רחם

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

06/08/2023 | 13:00 | מאת: רינה

שלום לך ד״ר בת 35 שלושה לידות סובלת באופן תמידי מדימומי וסת כבדים, אנמיה וכו׳. נשקלה אופציה לכריתת רחם וצוואר רחם על מנת לשפר איכות חיים מכוון שסיימתי את עניין הילודה. שאלתי היא אליך - האם לאחר כריתת צוואר רחם עדיין צריך להמשיך בבדיקות סקר/ פאפ ועדיין יש סיכון להתפתחות צוואר הרחם? או שזה יכול להיות דווקא מניעתי? אשמח לתשובתך

אם לא היתה לך בעייה בצוואר הרחם, אין צורך להישאר במעקב ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 0367020387

מנהל פורום צוואר הרחם