הגנה מחיסון גרדסיל..

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

23/07/2023 | 10:51 | מאת: נעמה

שלום רב. לפני כחודשיים ביצעתי צריבה בלייזר בעדבות cin1,. בעקבותיו המליצו על חיסון גרדסיל, ביצעתי מיד את החיסון הראשון לפני כשבוע ביצעתי את החיסון השני (חודשיים אחרי השני), מתי תהיה הגנה מהחיסון? מאז הטיפול לא קיימתי יחסי מין ואני מעוניינת לחזור לקיים. אציין שהפרטנר הוא בעלי, שאיתו קיימתי יחסי מין ב4 שנים האחרונות. תודה על המענה

הגנה קיימת כבר לאחר החיסון הראשון אבל היא במיטבה לאחר 3 חיסונים. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 0367020387

מנהל פורום צוואר הרחם