חיובית.

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

20/07/2023 | 15:44 | מאת: ליאור

שלום ד״ר נמצאתי חיובית לזן 16 .בביופסיה שינוי קוילוציטוזיס. מה ההסתברות שהוירוס יחלוף ספונטני??והשינוי אמור להעלם גםם? והאם כשנמצא שינוי כזה והוירוס והשינוי חולפים ,האם האישה נמצאת בסבירות גבוה יותר שהוירוס יחזור שוב ויתפרץ בהשוואה למי שהיה לה וירוס ללא שינוי כזה?תודה

- ב 90% יחלוף כעבור שנתיים. - יש להישאר במעקב כדי לזהות חזרה ולטפל בה מוקדם. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 0367020387

מנהל פורום צוואר הרחם