חיסון גרדסיל ותכנון הריון

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

11/07/2023 | 20:47 | מאת: נעמה

שלום רב, בימים הקרובים אני אמורה לעשות את החיסון השני של גרדסיל.. בנוסף אני רוצה להתחיל לתכנן הריון, 1.האם ניתן להקדים את החיסון השלישי , או שחייב להמתין 4 חודשים מהשני? 2.האם ניתן לנסות להיכנס להריון אחרי החיסון, נגיד שבועיים אחריי, או שחייב לחכות פרק זמן אחר? 3.או שאפשר לתכנן הריון ולעשות את החיסון השלישי אחרי הלידה? תודה על המענה

1. ניתן להקדים 2. 3 שבועות 3. גם אפשרי ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 0367020387

מנהל פורום צוואר הרחם