קוילוצוטוזיס.

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

11/07/2023 | 11:46 | מאת: נירית

1.האם שינוי קוילוצוטוזיס בביופסיה מגביר את הסיכון להופעת טרום ממאירות? הרי ברוב המקרים מערכת החיסון של הגוף מתגברת על הוירוס עוד לפני שהוא מתחיל להתבטא ,ואם הוא מתבטא בשינוי הזה =זה אומר סיכון גבוה להמשכיות בשינוי התאים?מקווה שנסחתי נכון. 2.האם קוילוצוטיזיס מופיע גם בהידבקות בזן שנחשב בסיכון נמוך? תודה רבה

1. בדיוק כפי שנסחת 2. כן ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 0367020387

מנהל פורום צוואר הרחם