וירןס פפילומה

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

10/07/2023 | 22:26 | מאת: נעמה

היי, בן זוגי היה ללא תחתון, אני הייתי עם תחתון הושיב אותי עליו והשתפשף על האיבר שלי מציינת שהייתי עם תחתון סיטואציה זאת ארכה כ3 שניות קמתי מאי נוחות.(פחד להידבק ממחלות מין) אציין שהאיבר שלו עבה ואולי נגע קצת בצדדים בגבולות החיצוניים של התחתון. האם הסיטואציה זאת שתיארתי אפשר להידבק בפפילומה בצוואר הרחם?(במידה והגבר נשא) למרות שאיברו לא נגע ישירות באיבר שלי ןזה לקח 3 שניות?

אם נגע- כן ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 0367020387

16/07/2023 | 10:43 | מאת: נעמה

אם נגע בצד במפשעה ממש בצד אפילו לא קרוב לנרתיק איך זה קשור לצוואר הרחם? שצוואר הרחם פנימי?

מנהל פורום צוואר הרחם